шаблоны dle

Віза для наречених в США

Віза для наречених в США
Віза нареченої/нареченого - це віза К-1 - неімміграційна віза, призначена для нареченої/нареченого громадянина США. К-1 віза дозволяє іноземній нареченій/нареченому на законних підставах в'їхати в США і на протязі 90 днів з дня прибуття укласти шлюб з громадянином США (тільки з тим, хто подавав на вас петицію). Читати >>>
Записатися на безкоштовну консультацiю

Ваше ім'я: *


Ваш телефон: *



Для студентів:

Освіта в США Освіта в Австралії Імміграція через освіту Підготовка до IELTS Про іспит IELTS Курси Англійської мови Навчання за кордоном