шаблоны dle

Бізнес імміграція (Business Class)

13-10-2015, 10:55, Категорія - Канада імміграція, Бізнес імміграція
Бізнес імміграція (Business Class)


Ця програма має на меті залучити досвідчених бізнесменів, які володіють коштами від $1 600 000 CAD та готові інвестувати в розвиток економіки Канади $800 000 CAD або ж організувати і вести свій власний бізнес. Також Канада готова прийняти діячів мистецтв, видатних спортсменів, котрі здатні зробити значний внесок в розвиток країни. Ця категорія стосується і людей, які мають успішний досвід у веденні фермерського господарства і мають намір придбати, і вести фермерське господарство в Канаді.

Бізнес-іммігранти поділяються на 3 категорії:
• Інвестори (Investors);
• Підприємці (Entrepreneurs);
• Самозайняті особи (Self-employed).

Інвестори (Investors)
Дана категорія введена з метою залучення інвестицій в різноманітні глобальні проекти. Вона призначена для людей, які мають значні кошти і бажання іммігрувати в Канаду, однак не хочуть бути залучені в щоденний процес управління бізнесом, в який вони інвестували свої кошти або який вони організували в Канаді. Інвестори, які проходять по даній категорії, повинні володіти коштами в сумі не менше, ніж $1 600 000 CAD і бути готовими інвестувати в економіку Канади не менше, ніж $800 000 CAD.

Підприємці (Entrepreneurs)
Програма для цієї категорії заявників призначена для залучення в Канаду ділових людей, які здатні організувати і вести свій бізнес в Канаді і, тим самим, сприяти створенню робочих місць в країні.
Заявники, які проходять по цій категорії, повинні мати досвід у веденні бізнесу і достатню кількість коштів і навичок для організації нової справи або ж придбати бізнес, існуючий в Канаді, та керувати ним. Підприємці повинні показати наявність у них власних коштів у розмірі від $300,000 CAD.

Самозайняті особи (Self-Employed)
Особливістю даної категорії є те, що по ній можуть проходити лише люди мистецтва, спортсмени і фермери, які здатні зробити значний внесок в розвиток мистецтва, спорту і сільського господарства в Канаді.
Бізнес-іммігранти даної категорії повинні довести, що мають відповідну освіту і навички в своїй галузі, досягли в ній значних результатів, і в Канаді є попит на той вид діяльності, яким вони планують займатися.
Заявники даної категорії зобов’язані володіти достатніми професійними навичками для того, щоб заробляти кошти на утримання себе і своєї сім'ї, займаючись приватною практикою на правах приватного підприємця.

Схожі новини:

Гостьові та туристичні візи в США

Візу надає посольство Сполучених Штатів Америки. Гостьові або туристичні візи відкриваються для

Сімейна імміграція або Спонсорство близьких родичів

Згідно з канадськими законами, будь-який постійний мешканець чи громадянин Канади, який досягнув

Провінційні програми

Окрім федеральної імміграційної програми, деякі провінції Канади мають свої власні провінційні

Імміграція в Квебек

На сьогодні одним з найбільш привабливих напрямків для імміграції до Канади є імміграція в
Записатися на безкоштовну консультацiю

Ваше ім'я:


Ваш телефон:



Для студентів:

Освіта в США Освіта в Австралії Імміграція через освіту Підготовка до IELTS Про іспит IELTS Навчання за кордоном